Blog

ŠPORT

RECENZIJE

oprema

Din is a popular choice on business and tech sites. It's also a good font for creating page titles with impact.

NOVOSTI

gorništvo

ALPINIZEM

tek

ferate

Georgia Italic is a delicate font and takes inspiration from calligraphy. Use it to emphasize small sections of text in paragraphs.

Spet online...

Updated: Jan 28, 2020

Kaj bo ME2.si?


Spet sem online. Tokrat pod novim logotipom po imenu ME2D.si. No tisti, ki me ne poznate in si niste "prišli gor" kaj naj bi pomenilo ME2D je tukaj preprosto razlaga. ME2D = MEDVED t.j. Uroš Medved.


Spletna stran je namenjena praktično vsemu. Alpinizmu, gorništvu, opremi, nasvetom, oblikovanju, in recenziji raznih izdelkov in filmov. Skratka Spletna revija za vašo avanturo.

gif

Ne tako negativno prosim. Če boste sodelovali se bom potrudil, da bom vključil tudi tiste stvari, ki zanimajo vas, vedno pa se bom potrudil, da bom odgovoril na vsa vaša vprašanja in se prilagodil vsem vašim predlogom. Skoraj vsem:)


Veliko bo govora o potovanjih in nasvetih glede tega, saj smo si z družino nabrali že nič koliko izkušenj na potovanjih po celem svetu, vsaj kar zadeva tistih najbolj zapletenih reči na potovanjih. Rezervacije, letališča, javni prevozi in skrivnosti za katere niste vedeli..


Veliko bomo pisali o gorništvu, gorah in alpinizmu, ker je to postala moja strast zato teh tem ne bo manjkalo.


Hvala in veliko veselja pri branju.


ME2D.si, revija za vašo avanturo.


29 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
ME2D LOGO ZA CRNO.png